Giveaway

Giveaway Sjokoladekake

I anledning nytt design på bloggen min, og for å feire at jeg snart runder 2500 likere på min facebookside, så gir jeg bort den ultimate sjokoladekaken. Dette er en kake jeg har hatt lyst til å lage kjempelenge! Kaken består av 4 luftige sjokoladebunner, fylt med en deilig sjokoladekrem basert på marengs – selvfølgelig laget med den beste belgiske sjokolade. På toppen renner en blank sjokoladeglasur over kanten, og jeg har pyntet kaken med så mye sjokolade jeg fikk plass til! Hadde det ikke vært gøy å kunne overrasket mannen eller venninnegjengen med denne kaken i helgen?

Sjokoladekake_rennende_glasur

For å delta må du like Bakeprosjektet på facebook, og legge inn en kommentar under giveaway-innlegget. Jeg blir selvfølgelig kjempeglad hvis du deler innlegget 😀

Av praktiske årsaker er det en fordel om vinneren bor i Trondheim eller omegn, for det er der jeg og kaken befinner seg. Om du ikke gjør det, kan du jo delta i konkurransen og donere kaken til en bekjent i Trondheim, eller du kan velge å donere kaken til et alders- eller sykehjem i Trondheim.

Vinneren trekkes på lørdag morgen kl 10, og kaken må hentes på lørdag.

 

Sjokoladekake_blank_glasur

Sjokoladekake_kinderegg_kindersjokoade

Da håper jeg du vil bli med i konkurransen 😀

Blir veldig glad hvis du liker eller deler på facebook
Forrige innlegg Neste innlegg

1 kommentar

  • Svar Elin Sundseth 10. mars 2016 at 05:58

    Selvfølgelig #nogodttillørdagskaffen :-))

  • Svar