Diverse

Kaker & søte ting i New York #2, samt Atlanta

Da er det klart for del #2 av min spisereise i USA. Innlegget måtte deles i to fordi det ble så langt, jeg har så mye jeg ønsker å dele 🙂 del #1 finner du her

Juniors NYC

Juniors er et sted som er velkjent for sin ostekake men det jeg spiste, og som jeg på det varmeste kan anbefale, er PANNEKAKER! Dere trofaste lesere vet at jeg er en skikkelig sucker for ekte amerikanske pannekaker som svømmer i lønnesirup. På Juniors spiste vi frokost den første morgenen i NYC og pannekakene innfridde. De var helt perfekte og jeg spiste meg mer enn mett – dette var en helt perfekt start på ferien!

pannekaker

Empire Cake

Ikke langt unna Chelsea Market finner du Empire Cake. Her lager de skikkelige kule og gjennomførte kaker. Det var skikkelig gøy å gå rundt der inne og titte på de flotte kakene de har utstilt. Jeg smakte ikke på noe av bakverket de solgte der men det var verdt å ta turen innom for å beundre de spiselige kunstverkene.

empirecakes empirecakes2

Her ser du en meget fornøyd representant for Bakeprosjektet 😀newyork

 

Cheesecake Factory

Jeg stopper alltid innom Cheesecake Factory når jeg er i USA. Ostekakene deres er heeeelt fantastiske og finnes i mer enn 30 ulike smakskombinasjoner. Min ubestridte favoritt er ‘Mango Key Lime Cheesecake’, en fantastisk frisk og smakfull ostekake på en makronbunn med kokos. Neste gang har jeg tenkt å prøve Tiramisu Cheesecake, eller kanskje Dutch Apple Caramel Streudel? Jeg kan i tillegg anbefale min favorittsalat ‘chinese chicken salad’, gjerne med koriander (cilantro) som ekstra tilbehør, det bestiller jeg hver gang jeg er innom – før jeg går løs på kakene 😉

Cheesecake Factory finner du i de aller fleste store byer i USA.  Hvis du ikke har anledning til å sitte ned er det mulig å kjøpe med seg et deilig stykke ostekake hjem.

cheesecakefactory

Stor trivsel med gode kolleger på Cheesecake Factory i Atlanta, jeg er damen med rosa t-skjorte.

cheesecakefactory2

Sprinkles Cupcakes ATM

I Atlanta, på det fabelaktige kjøpesenteret Lennox Square, fant jeg noe så fantastisk som en Cupcake-minibank. Altså en minibank hvor man velger en eller flere cupcake på skjermen, drar kortet og deretter får en enkelt-pakket cupcake ut i luken. Helt automagisk. Jeg synes det var en ufattelig kul ting men dessverre holdt de på å fylle opp automaten da jeg var der slik at jeg ikke fikk prøvd den. Men jeg hadde innmari lyst og hadde definitivt kjøpt en cupcake hvis minibanken var åpen!

atm

 

Har du smakt S’mores? Det er et erke-amerikansk turgodis som er en sandwich bestående av kjeks, sjokolade og en nygrillet marshmallows i midten – så varm at den smelter sjokoladen. En vri på denne fikk vi servert da jeg, sammen med 20 000 andre datanerder, deltok på en fest i regi av Microsoft som arrangerte konferansen vi deltok på. Denne varianten av S’mores besto av sjokolade i en varm form – med semi-smeltede marshmallows oppå. Dette forsynte vi oss av med en skje og plasserte i en iskjeks. Veldig søtt, ikke så veldig godt men likevel stor stas 😉

smores

Jeg håper du lot deg inspirere! Hvis du har andre søte steder du kan anbefale i New York så legg de gjerne igjen som en kommentar under dette innlegget på bloggen 🙂

Blir veldig glad hvis du liker eller deler på facebook
Forrige innlegg Neste innlegg

Flere godsaker

Ingen kommentarer

Svar