Gjærbakst Søt gjærbakst

Kanelstang

En kanelstang blir enda mer myk og saftig enn tradisjonelle kanelboller, og det er minst like enkelt og raskt å lage. Oppskriften holder til 2 store kanelstenger. Dersom dere ikke klarer å spise opp begge stengene med en gang så kan du fryse ned den ene. Jeg dobler gjerne oppskriften og lager 4 stenger når …

Diverse

Marengssmørkrem med karamell

Denne smørkremen er basert på italiensk marengs. Det gjør at den er veldig luftig og fløyelsmyk, og dermed ikke så massiv som en tradisjonell smørkrem. Jeg har smaksatt den med salt karamell og denne har blitt en av mine aller beste kremer. Den er helt perfekt å smøre opp kaker med, og fungerer like fint …

Ostekake

Ostekake med multegele

Jeg må være så ærlig å si at jeg aldri har vært spesielt begeistret for multer, selv om jeg har en mamma som har servert både multekrem med kromkaker, og varme multer med vaniljeis, så lenge jeg kan huske. Jeg vet at det er veldig mange som elsker multer, og jeg ville derfor se om …