Brownies med hockeypulverkrem
Saftige, myke brownies med en melkesjokoladekrem med hockeypulver.
- 300 g meierismør
- 6 ss kakao
- 100 g mørk kokesjokolade
- 6 egg
- 600 g sukker
- 3 ts vaniljesukker
- 250 g hvetemel
Hockeypulverkrem
- 3 dl kremfløte
- 200 g melkesjokolade
- 1 boks hockeypulver
Pynt
- Krokodiller
- 1 boks hockeypulver
Hockeypulverkrem
Grovhakk sjokoladen. Kok opp kremfløten i en kjele. Når fløten har kokt opp, heller du den over sjokoladen i en skål. La sjokoladen løse seg opp før du forsiktig rører rundt med en slikkepott til du er sikker på at alt er jevnt blandet. Rør inn hockeypulveret. Avkjøl til romtemperatur og plasser deretter sjokoladefløten i kjøleskapet i minst 4 timer.
Denne kaken er holdbar i 3 dager i kjøleskapet. Den smaker aller best når den er helt romtemperert, så ta den ut av kjøleskapet en time før den skal spises.
Hvis du ikke er så begeistret for lakris eller hockeypulver så kan du fint benytte den samme oppskriften men droppe hockeypulveret, den smaker veldig godt uten også :)