Sett stekeovnen på 160 grader over/undervarme.
Smelt smøret i en kjele. Når smøret er smeltet så fjerner du kjelen fra varmen.
Rør inn sukker, kakao og salt. Rør inn eggene.
Hell kakaosmør-blandingen over i en bakebolle. Bland sammen hvetemel, vaniljesukker og bakepulver. Tilsett dette i bakebollen og rør det sammen med en tresleiv. Ikke rør mer enn nødvending, når alt er blandet jevnt sammen så har du rørt nok.
Kle bunnen av en rund kakeform, ca 18 cm i diameter, med bakepapir. Fordel røren i formen. Stek kaken midt i ovnen, på brett, i 35 minutter. Når kaken er ferdig stekt så lar du kaken avkjøle seg på rist til den når romtemperatur. La kaken få stå i fred i formen mens den avkjøles.
Når du skal bruke kaken så løsner du den fra formen ved å føre en skarp kniv langs innsiden av formen, og fører kniven rundt hele formen.