BeFunky__MG_0778.jpgBak Bakeprosjektet står Marit Hegle, en lidenskapelig hobbybaker som ikke går av veien for å eksperimentere på kjøkkenet. Jeg elsker å prøve nye ingredienser og kombinere smaker på måter du ikke har tenkt på tidligere. Her på Bakeprosjektet deler jeg av mine erfaringer, både de vellykkede og de som kanskje ikke ble helt som planlagt.

Sommeren 2013 var jeg en av 12 heldige hobbybakere som fikk lov til å være med på Hele Norge Baker. Det var en fantastisk opplevelse og et minne for livet.

I tillegg til å bake har jeg en forkjærlighet for å legge litt ekstra i designet av mine kaker. Når anledningen byr seg kan jeg gjerne sette av en hel dag for å lage den perfekte kaken til noens spesielle dag. Jeg kan sitte i dagesvis og fantasere om utseendet på kaken og skissere ulike forslag, helt til designet blir akkurat slik jeg vil ha det. Og når jeg leverer kaken og bruden står med tårer i øynene, eller mine barn/tantebarn strååååler av lykke og sier det er den fineste kaken de noensinne har sett, DA føler jeg at jeg har den mest fantastiske hobby på jord 🙂

Jeg har en utømmelig liste over kommende bakeprosjekter, en liste som blir lengre og lengre, så jeg håper du vil følge meg videre her på bloggen og jeg skal love deg at det kommer fristelser du ikke vil klare å unngå 😉

 

4 kommentarer

 1. Hei.
  beklager, men jeg må bare kommentere én ting. Vi svensker baker Lussekatter å så lager vi kanskje andre kule ting av safrandeigen ikke så som du skriver det. Lussekatter er ikke noe vi baker i tillegg. Jeg er oppvakst i Sverige og har bakt lussekatter hele mitt liv. Beklager, men skriver du ein feil så må du tåle kritikk. Safran boller som virker være den norske versjonen det er to forskjellige typer av deigen!
  Ellers veldig inspirerende oppskrifter!!

 2. Hei Marit.
  Jeg har bakt sjokoladekaken din mange ganger, den er fantastisk god. Men nå har jeg ikke bakt den på en stund, men skal bake den i morgen.
  Men… Jeg pleide å følge oppskriften din, og i den var det også en link til sjokoladefyll/kremen.
  Og det er den beste kremen jeg noen gang har smakt 🙂
  Kan du legge ut den på nytt? 🙏🏼

  Venter i spenning.
  -Stine

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *