Showing 5 Result(s)
Brød

Blomsterfoccacia

Ved å legge på grønnsaker og urter i et pent mønster på foccaciaen så blir den som et vakkert kunstverk. Dekoren er pen å se på og i tillegg smaker brødet ekstra godt. Du kan bruke det meste av grønnsaker og krydder på brødet, kun fantasien setter grenser. Soltørkede tomater, fetaost og rosmarin gir en …

Brød

Grovt rugbrød

Dette saftige rugbrødet er smakfullt og mettende. Det har blitt til som et resultat av mye prøving (og feiling). Jeg har nå klart å finne frem til den perfekte balansen mellom grovt mel og hvetemel slik at brødet blir grovt uten at det blir for kompakt. Jeg har tilsatt litt skummelt kulturmelk og lar deigen …

Brød

Saftig havrebrød

Dette saftige havrebrødet er både holdbart, velsmakende og ikke minst mettende. Jeg bakte det på lørdag og det var like mykt og godt på mandag. For å få brødet såpass saftig så er det 3 ting som er viktig med oppskriften: Havregryn, havrekli og havremel får stå og bløtlegge seg før man lager deigen. Da …