Kakekrigen

Kakekrigen første episode

Endelig har dagen kommet hvor Amatuzzahra, Aleksander, Øyvind, May Britt og meg selv skal i kakekrigen for å prøve å komme oss til en semifinaleplass. Innspillingen var i august og det har vært lange måneder å vente. Se denne flotte buketten av flinke kakebakere, samt verdens hyggeligste programleder 🙂KK_02_706_gruppe-2

Noe som jeg synes var veldig stas var at vi fikk superstjernebehandling før innspilling. Flinke damer fikset hår og sminke for oss. Jeg har aldri tidligere blitt ‘dullet’ slik med så jeg nøt hvert eneste sekund jeg satt i stolen på sminkerommet. Jeg har tatt et bilde av meg før og etter stylingen, det skal jeg publisere i et senere innlegg. Det er ganske gøy å se hva damene klarte å få til med en småbarnsmor med så mye nerver at hun ikke fikk sove, med påfølgende poser under øynene og ‘legge-seg-med-vått-hår-badhairday’ :p

Her er jeg strålende fornøyd med å få bli sminket, men samtidig så vanvittig nervøs at jeg nesten tisser på meg… hehe…

marit_kakekrigen

Når vi skulle på innspilling bodde vi på et hotell like i nærheten av studioet. Jeg ante ikke noe om hvem de andre deltagerne var. Derfor syntes jeg det var veldig morsomt å se meg rundt og spekulere på hvem det kunne være da jeg spiste middag alene på hotellet kvelden før første innspillingsdag. Etter maten var jeg overbevist om at en annen dame som satt og spiste middag alene også skulle være med i Kakekrigen så jeg gikk bort og spurte henne om hun skulle være med. Da lo hun godt og sa at hun slettes ikke kunne noe om baking. Heldigvis tok hun det fint og jeg måtte gå og legge meg like uvitende om hvem de andre deltagerne var 🙂

Tiiiiidlig neste morgen møtte jeg de andre deltagerne utenfor hotellet mens vi ventet på transporten. Vi deltagerne fant tonen fort og skravla gikk i ett. Jeg fant fort ut at de andre deltagerne var veldig flinke og erfarne, to av de var utdannet kokk og en annen hadde til og med drevet sitt eget konditori. Selv har jeg bakt mye på fritiden men baking har kun vært en hobby jeg har kost meg med ved siden av min fulltidsjobb så det at de andre hadde så mye mer erfaring enn meg roet ikke akkurat nervene mine. Etter verdens korteste drosjetur var vi fremme i studio og da var det ikke mer tid til å være nervøs. Da gikk det i ett med skifte, sminke, styling, intervjuer/synk, gjennomgang av ingredienser og oppskrifter, gjennomgang av utstyr og råvarelager samt fotografering. Puh, det var innmari mye å sette seg inn i. Heldigvis var alle i produksjonen veldig proffe og hyggelige så alt gikk veldig fint.

Før første episode måtte vi alle ta profilbilder:

KK_02_705_Marit-2

Dagens oppgave er at vi alle skal lage vår egen bursdagskake, en veldig morsom og spennende utfordring 🙂

Se på Kanal FEM kl 20.30 så får du se hvordan det går!

happy-birthday-to-me-30520509

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *