Jeg kom på at jeg har glemt å dele de søte russemuffinsene jeg lagde til en russefest 16. mai. En mor ønsket å overraske sin datter og hennes russevenninner med russecupcakes til deres fest. Jeg kunne hjelpe henne med dette og kom frem til at små russeluer kombinert med søte røde-og hvitstripede papirformer fra Miss Etoille måtte bli suksess. Og det ble det! Både smak og utseendet falt i smak og mer enn det kan ikke bakeprosjektet be om 🙂
Jeg synes at papirformene man benytter når man lager cupcakes har mye å si for totalopplevelsen av å se/spise en cupcake. Mye av stasen med cupcakes ift en stor kake er gleden over at du får din helt egne kake, og da ønsker vi at den skal være lekker å se på. I den siste tiden har markedet for cupcakesformer eksplodert og jeg har kommet frem til at min favoritt er av den typen dere ser her, de stive formene i tykt papir. Gjerne fra Miss Etoille men du kan finne lignende former fra House Doctor, på Kremmerhuset, Åhlens, Norway Designs+++++
Disse russeluene er laget i marsipan. De var veldig morsomme å lage og slettes ikke vanskelige. Jeg har tatt bilder av hele prosessen så jeg skal legge ut steg-for-steg på disse i god tid før neste års russefeiring slik at du også kan overraske noen russ med russecupcakes, hvis du kjenner noen da 😉
Deilige sjokolademuffins med flytende sjokoladekjerne og ostekremtopping.
hei! kan man steke rett i papirformene (jeg har de fra kremmerhuset) eller bør man steke i en annen form og heller sette de over etterpå?
Hei,
du kan steke de rett i papirformene 🙂