sponset

Ut på tur

Jeg har inngått et samarbeid med det svenske firmaet Gaston Luga, som selger flotte ryggsekker som er både stilige og av ypperlig kvalitet. Jeg har lenge sverget til å bruke veske uansett hvor jeg har dratt, selv om jeg har vært fullt inneforstått med at en ryggsekk hadde vært uendelig mye mer praktisk. Noen ganger kan det være svært praktisk å holde hendene frie, spesielt når man skal holde styr på 2 små barn og en hund samtidig. Men i mangel på en ryggsekk som jeg har vært fornøyd med utseendet til så har jeg foretrukket å bruke en veske. Frem til nå. For etter at jeg har fått prøve en ryggsekk fra Gaston Luga så bruker jeg ryggsekken min stadig vekk,  både til byturer og når vi skal på tur i skogen. Denne rommer akkurat det jeg behøver å ha med 🙂 jeg er superfornøyd og kan nå tilby mine lesere 15% rabatt på https://gastonluga.com, hvis dere oppgir rabattkoden ‘bakeprosjektet15’.

gastonluga

gastonluga2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *