Dekorkaker

Bryllupskake med roser og sommerfugler

I år har jeg laget kun 2 bryllupskaker, og den ene av de var denne helgen. Jeg hadde fått ganske frie tøyler til design av kaken så da bestemte jeg meg for at jeg ønsket å lage en enkel og elegang kake, med noen skikkelig vakre forseggjorte 2-fargede roser. Og selvfølgelig sommerfugler 🙂

Kaken er i 2-etasjer men hver etasje er såpass høy at den er nok like høy som en vanlig 3-etasjes kake. Under marsipanlokket skjuler det seg en veldig saftig, smakfull og luftig sjokoladekake fylt med 3 lag melkesjokoladekrem. Den kaka er så innmari god 😀 😀 😀

For å skape litt mer liv og høyde på kaken supplerte jeg med noen 2-fargede sommerfugler laget i samme nyanser som rosene, men med et lite hint av glitter på.

For å gi kaken et litt mer personlig preg lagde jeg initialene til brudeparet på toppen av kaken, i elegante bokstaver med et hjerte imellom.

FullSizeRender

IMG_1637

 

Kaken ble servert på mitt hvite favorittkakefat, og jeg valgte å pakke inn kaken i celofan istedenfor i en kjedelig pappeske. Jeg synes det ser så mye penere ut med cellofan, en slik vakker kake fortjener å skinne istedenfor å pakkes vekk i en kjip eske 😉bryllupskake trondheim

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *