Dåpskaker Dekorkaker

Dåpskake jente

Jeg har erfart at når jeg får være med og bestemme utseendet på de dåpskakene jeg lager så ender jeg svært ofte opp med et design i denne stilen. Jeg synes dette designet er så pent, med roser som går ned langs kanten av kaken, og med en baby på toppen. Navneklosser og sommerfugler tror jeg at jeg bruker på 90% av mine dåpskaker, det er så søtt og passer perfekt på en dåpskake etter min mening. Dåpskake rosa

Dette er en Annas sjokoladekake, laget av 2 stk bunner og med tilsammen 4 lag med melkesjokoladekrem inni. Trekket og all pynt er laget av Pals marsipan.

For å få den duse rosafargen har jeg blandet Wilton Dusty Rose samt litt Americolor Electric Pink i Pals ekstra hvit marsipan. Denne fargekombinasjonen brukte jeg på hele kaken, men i lysere og mørkere nyanser.

Rutemønsteret på siden av kaken lagde jeg vha en helt vanlig spatula som mal.

Båndet nederst på kaken er ikke spiselig og må fjernes før kaken spises.

Lik gjerne siden min på facebook slik at du får oppdateringer når jeg legger ut nye og fristende oppskrifter, trykk isåfall på facebook-logoen og trykk deretter ‘liker’ facebook

vibakes

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *