Halloween

Mine skumleste oppskrifter

Nå er det ikke lenge til Halloween. Hvis du ønsker å bake noe godt, og litt skummelt, så har du nå kommet til riktig sted. Jeg synes det er veldig morsomt å bake til Halloween. Kakene tar jeg gjerne med på jobb for å overraske gode kolleger med noe søtt til kaffen, eller jeg synes det er stas å overraske barna med noen hjemmelagde små godsaker.

Oppskriftene nedenfor er til inspirasjon. La gjerne barna være med å dekorere kakene, her kan de slippe kreaktiviteten løs.

Trykk her for å se alle mine Halloweenbakverk med oppskrifter. 

Hva med noen gode og sprø vaniljekjeks? Disse er pyntet med oransje glasur og er veldig populære blant de minste. Oppskrift: Gresskarkjeks

halloweencookies5

Disse marengsspøkelsene synes jeg ble så søte. De tar litt tid å lage fordi de skal steke en god stund i ovnen, men de er enkle å lage og veldig gode. Varier gjerne med litt forskjellige ansiktsuttrykk for å få et ekstra morsomt kakefat. Fremgangsmåte Marengsspøkelser.

marengsspøkelse4

Disse blodige skumle avkuttede fingrene er laget av kransekakemasse. De lages på nullkommasvisj hvis du benytter ferdig kransekakemasse. Neglene er en mandel og ‘blodet’ er melis med rød pastafarge. En skål med disse fingrene skaper garantert mye latter og moro i 2-kaffen på jobb 😉 Fremgangsmåte kakefingre.
halloweenfingre2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *