Etter all den positive tibakemeldingen på rullepavlovaen jeg la ut i går, hvor fargen på fyllet indikerte hvilket kjønn barnet mitt har, må jeg nesten dele oppskriften med dere. Det som er topp med denne oppskriften er at det tar under en time å lage den, fra du starter å finne frem kjøkkenmaskinen til du kan servere kaken. Det forutsetter riktignok at du benytter ferdigkjøpt vaniljekrem, hvis du bruker hjemmelaget vaniljekrem må du forberede denne på forhånd. Men det er likevel en veldig enkel og ikke minst smakfull kake. Lett, luftig og frisk.
Rullepavlova
175 g sukker, gjerne finkornet hvis du har
Fyll
3 dl vaniljekrem
2 dl kremfløte
3 ss sukker
Friske bær etter ønske
(evt litt matfarge hvis du ønsker)
Visp fløte og sukker (og evt farge) til en bløt krem. Bland forsiktig inn vaniljekremen med en slikkepott. Snu kakebunnen og bre kremen over, men unngå krem på de ytterste 2 cm av kaken. Strø over litt friske bær:
Start på den ene enden og rull kaken forsiktig sammen. Benytt gjerne bakepapir under kaken for å hjelpe til med å rulle. Server straks 🙂
Sprø marengs, søt vaniljekrem og friske bær. Umulig å motstå 🙂
Håper du ble inspirert, denne var en innertier på mitt kakeselskap iallefall!