Barnekaker Dekorkaker

Brannmann Sam & Postmann Pat kake

En veldig hyggelig dame jeg kjenner har to skjønne tvillinggutter som skulle feire fødselsdagen sin, i den anledning ønsket hun en kake. Tobias ønsket seg en kake med Postmann Pat, Kristoffer ønsket seg Brannmann Sam.

Brannmann Sam Postmann Pat Kake

Jeg fikk frie tøyler til kaken men jeg var litt usikker på hvordan jeg skulle løse temaet, jeg ville jo selvfølgelig at begge guttene skulle få sin favorittfigur på kaken. Løsningen ble å benytte spiselig bilde, noe som alltid er populært for de små. I tillegg hadde guttene ulike farger de ønsket på kaken, den ene ønsket lilla mens den andre ønsket oransje. Lilla er ikke den fargen jeg vanligvis ville valgt på en kake med såpass mange røde elementer men hvis gutten ønsker seg lilla på kaken så skal han selvfølgelig få det! Jeg løste fargeutfordringen ved å lage noen stjerner på kaken, sammen med et digert 3-tall ettersom guttene ble 3 år.

Dette var en morsom kake å lage selv om det gikk MYE tid til å stikke ut bokstavene, det var mange bokstaver… 😉 Det finnes de som tror det går raskt å lage bokstaver når man har en utstikker, men det er likevel en del pirk og det tar mer tid enn man skulle tro. Det er fordi man må være veldig nøye og la bokstavene tørke litt både før og etter selve utstikkingen slik at de ikke blir skjeve. Skjeve bokstaver ødelegger mye av helheten for kaken så jeg bruker mye tid på å få bokstavene fine og rette.

Jeg kan anbefale spiselig bilde dersom man ikke har så mye erfaring med å lage designkaker men likevel ønsker å prøve å lage en unik kake til sitt barn. Spiselig bilde kan man bestille på nett og det er veldig enkelt å feste på kaken!

Jeg blir veldig glad hvis du liker, og gjerne også deler, siden min på facebook slik at du får oppdateringer når jeg legger ut nye og fristende oppskrifter, trykk isåfall på facebook-logoen og trykk deretter ‘liker’

facebook

vibakes

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *