rosa putekake jente dåp dåpskake
Dåpskaker Dekorkaker

Rosa putekake til dåp

Da jeg var i New York i september kjøpte jeg med meg en ny kakeform som er spesiallaget for å lage søte putekaker. Siden den tid har det klødd i fingre og slikkepotter for å få ta den i bruk men det hadde enda ikke vært noen passende anledning. Før nå til helgen hvor det ferskeste tilskuddet til nabolaget skulle døpe seg. En skjønn liten jente som heter Thea. Jeg var så heldig å få lage kaken hennes. Selv om mine naboer i utgangspunktet først hadde tenkt seg en annen kake var de veldig åpne for at jeg kunne lage en putekake istedenfor, slik at jeg endelig fikk prøvd ut den nye formen min 🙂

Både trekket på kaken og all pynten er laget i marsipan, som alltid Pals xtra hvite marsipan. Den er veldig grei å jobbe med og gir alltid et pent resultat.

rosa_putekake

Jeg har laget putekake en gang tidligere men da lånte jeg en form, nå som jeg har min egen kan jeg lage slike søte putekaker oftere. Hvis du lurer på hvordan man lager en slik putekake så har jeg laget en detaljert beskrivelse her: Beskrivelse putekake. Kaken jeg lagde sist og som er den jeg har brukt i beskrivelsen er denne:Dåpskake_lilla_pute_putekake

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *