Halloween Til barna

Monstercupcakes

I dag har jeg hatt det skikkelig moro på kjøkkenet… Min kjære kusine Ingrid og hennes fine familie skulle komme på besøk og jeg benyttet anledningen til å leke meg med å dekorere cupcakes. Jeg hadde ikke planlagt noe så jeg lette rundt i skuffer og skap for å finne ting jeg kunne pynte med. Resultatet ble bra og både store og små humret da jeg serverte disse søte monstrene.

For å lage de lager må du benytte cupcakes (f.eks denne oppskriften ) og en god sjokoladesmørkrem (f.eks denne). Sjokoladekremen sprøyter du på med en sprøytepose og en ‘gresstip’, en slik:

wiltontip

Når du sprøyter presser du jevnt på sprøyteposen og løfter tip’en rett opp fra cupcakes’en, hold tip’en loddrett til enhver tid, ikke på skrå. Dekk hele cupcake’n med glasur.

Deretter er det bare å la kreativiteten flomme. Jeg fant vingummi-øyne og munn i en godtepose jeg hadde kjøpt på Nille. De små og mellomstore øynene kjøpet jeg for lenge siden på nett. De hvite store tennene er mini-marshmallows. Her kan du bruke det du finner i skapet. Har du ikke ferdige øyne så kan du bruke melisglasur og konditorfarge for å lage øyne.

 

halloweencupcakes

monstercupcakes

Denne nederste, med marshmallowsmunn, synes jeg har et herlig skummelt uttrykk 🙂

monstermuffins

Tips: hvis du dropper kakao og sjokolade i smørkremen kan du tilsette litt grønn, oransje eller blå konditorfarge. Da får du en herlig skummel farge på monstrene dine!

Trykk her for alle mine andre Halloweengodsaker.

Følg meg gjerne på facebook, her er lenke til siden min.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *