Cupcakes Dekorkaker Diverse kaker

Høyhælte cupcakes

Da jeg var hjemme i permisjon med min lille Sarah hadde jeg stort sett godt med tid til overs. Min lille skatt sov mye og jeg kunne derfor eksperimentere og prosjektere mye på kjøkkenet. Til glede for mine venner, familie og bekjente. Et av prosjektene mine var å lage høyhælte cupcakes, noe jeg har hatt lyst til å lage i lang tid men ikke har funnet riktig anledning til. Barseltreff ble en perfekt anledning, spesielt i min gruppe hvor vi alle gikk og tuslet rundt i joggesko om dagene. Høyhælte cupcakes var det nærmeste vi kom pene sko i den perioden 😉 Disse cupcakene er veldig enkle å lage, ikke tar de så innmari lang tid å lage heller, i tillegg til at de har en fantastisk wow-effekt! Man benytter de cupcakes og frosting man ønsker som base, jeg benyttet gulrotcupcakes og ostekrem.

cupcake_sko_hæl

For å lage slike cupcakes må du kjøpe inn Ladyfingers (flate kjeks til sålen på skoene, fås hos bl.a Meny) og runde iskjeks som brukes til hæl på skoene. I tillegg behøver du cupcakes og en god frosting i ønsket farge. Hvis du i tillegg har litt perler eller blomster, samt litt marsipan til å lage pynt på sålen, så får de den siste fine finish.

Fremgangsmåte

Fyll en god del av frostingen din i en sprøytepose med en stor stjernetipp. Form en rose på hver cupcake. Det gjør du ved å plassere tip’en på sprøyteposen ca 1 cm over midten på en cupcake og sprøyter utover i en overlappende spiral. Deretter tar du en liten dæsj frosting på serveringsfatet ditt og plasserer en iskjeks midt i frostingen, for at skoen skal stå mer stødig. Fordel resten av din frosting i en annen sprøytepose, med en flat tip. Plasser en Ladyfinger i din venstre hånd og sprøyt ut frosting langs kanten av kjeksen, slik jeg har gjort på bildet. Du behøver ikke å sprøyte helt nederst på kjeksen for den skal plasseres i cupcaken. Nå må du plassere en cupcake på serveringsfatet. Stikk Ladyfinger såvidt nedi cupcake, på skrå. Hold Ladyfingeren oppe mens du plasserer enden av Ladyfingeren på hælen som du har satt fast på kakefatet. Nå skal du ha basen til skoen ferdig. Om du ønsker kan du nå pynte skoen med ønsket pynt. Kun fantasien setter grenser.

cupcake_sko_hæl

Spør hvis noe er uklart!

Lik gjerne siden min på facebook slik at du får oppdateringer når jeg legger ut nye og fristende oppskrifter, trykk isåfall på facebook-logoen og trykk deretter ‘liker’ facebook

vibakes

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *