Nå før jul er det avslutninger og tilstelninger på rad og rekke, og man skal gjerne ta med noe godt å bite i. Da kan jeg anbefale disse supersaftige og smakfulle pepperkakemuffinsene som er toppet med en deilig kremostfrosting, med en god smak av kanel. Disse lukter og smaker som pepperkaker men jeg synes de er 10 ganger bedre på grunn av den gode konsistensen. I tillegg er den duften som brer seg i huset når disse stekes helt magisk. Julestemningen kommer enten du vil det eller ikke.
Pepperkakemuffins
Ingredienser
- 100g meierismør (romtemperert)
- 250g brunt sukker (den myke typen)
- 3 egg
- 1dl seterrømme
- 150g hvetemel
- 1ts bakepulver
- 1ts natron
- 2ts kanel
- 1ts ingefær (malt)
- 1ts nellik (malt)
- 1ts kardemomme (malt)
- 150g meierismør (til frosting)
- 500g melis (til frosting)
- 200g Philadelphia kremost (til frosting)
- 3ts kanel (til frosting)
Framgangsmåte
Tips
Disse muffinsene holder seg i 4-5 dager i kjøleskap hvis de oppbevares i en tett boks.
Smaker aller best hvis de serveres romtemperert.
Her finner du alle mine andre oppskrifter relatert til jul.
Blir veldig glad hvis du liker eller deler på facebook
2 Kommentarer
Hvor skal seterrømmen inn…?
Hei, den skal inn rett etter at eggene er rørt inn.