sponset Vafler

Belgiske vafler

Nystekte belgiske vafler er noe helt spesielt. De skal være sprø og knase når du biter over de, samtidig som de skal være fløyelsmyke på innsiden. Det er ikke bare fasongen som avviker fra de tradisjonelle vaflene vi lager i Norge. De belgiske lages med gjær, samt at man skiller eggene og pisker eggehvitene stive …

Kaker Ostekake

Ostekake med bringebærmousse

En fyldig og god ostekake kombinert med en luftig frisk bringebærmousse, det er nøkkelen til nytelse det ☺️ Denne ostekaken er enkel å lage, den ser mer avansert ut enn den er. Det er rett og slett en vanlig ostekake hvor jeg har byttet ut gele-laget med en kjempegod mousse. Samt et tynt lag me …

sponset

Makroner med hasselnøttkrem

Mmmmm, makroner. Jeg må innrømme at jeg ikke er så begeistret for de makroner man kjøper, selv ikke hos de kjente konditoriene, fordi jeg synes fyllene ofte er litt tamme og smakløse. Men de makronene man lager selv har ofte en litt klarere og tydeligere smak i fyllet. Disse makronene har jeg fylt med en …

Gjærbakst Søt gjærbakst

Solboller

Hvis du har litt solbær eller blåbær i fryseren så kan du diske opp med noen delikate, smakfulle solboller. Bollene minner om skoleboller men jeg har droppet kokos og istedenfor tilsatt en god dæsj med hjemmelaget solbærsyltetøy. Resultatet er en friskere og mer sommerlig bolle, perfekt anvendelse av min søsters solbær 😉 Disse bollene overrasket …