Dette høres spesielt ut men viste seg å være skikkelig godt. En glasur som er barnevennlig og med en anelse ettersmak av karamell. Oppskriften mottok jeg av en dame som jeg lagde en kake for. Denne Ha-på-kremen har vært en tradisjon i hennes familie i årevis. Heldig for meg så valgte hun å dele oppskriften. Jeg brukte kremen i en mørk sjokoladekake i kombinasjon med en melkesjokoladekrem, og tilbakemeldingen fra min mor var at dette var den aller beste sjokoladekaken hun noen gang hadde smakt. Så saftig og så rund og god smak. Denne bør du prøve!
Oppskrift Ha-På-krem
400g Ha-På
200 g usaltet romtemperert smør
litt vaniljepulver/vaniljeessens/vaniljesukker (ca 1 ts vaniljepulver eller 2 ts vaniljesukker)
2 dl melis
Bland alt i en mikser og visp på høy hastighet i 6-7 minutter.
Lik gjerne siden min på facebook, trykk isåfall på facebook-logoen og trykk deretter ‘liker’