Kremer & Glasurer

Bringebærmousse

En bringebærmousse er veldig friskt og godt og passer i de aller fleste kaker. Jeg bruker den oftest som fyll i sukkerbrød kombinert med et lag vaniljekrem, men jeg synes også det er fantastisk godt med bringebærmousse i sjokoladekaker. Denne moussen er frisk og ikke for søt, samt at den er god og luftig.

[gmc_recipe 2838]

 

bringebær

16 kommentarer

    1. Mousse og fromage har litt ulike definisjoner. Jeg vet ikke hva som er den ‘offisielle’ definisjonen men jeg bruker som oftest begrepet ‘mousse’ når det er luftige kremer som er fyll i kaker, men ‘fromage’ når det er snakk om desserter. Men det kan godt være dette er helt feil :p

  1. Helt nydelig oppskrift!? bruker bare denne i marsipankaker og veksler mellom bringebær og jordbær! NAM?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.