Oppskrift sukkerbrød
Kakebunner Kaker

Perfekt sukkerbrød

Jeg vet at mange kvier seg for å lage sukkerbrød. Det er det ingen grunn til så lenge du følger denne fremgangsmåten. Oppskriften gir høye, fine sukkerbrød som ikke faller sammen på midten. Sukkerbrød er en perfekt base for kremkaker, marsipankaker, romkaker og moussekaker. Den lette, fine konsistensen gjør at kakene ikke blir for tunge og man kan derfor unne seg ekstra store kakestykker av denne 😉

sukkerbrød

[gmc_recipe 1847]

sukkerbrød

 

7 kommentarer

  1. Helt fantastisk! Jeg har alltid kjøpt ferdig sukkerbrød! Har ikke helt trua på meg selv når det kommer til baking. Men, den siste tiden har jeg begynnt å like å bake. Og DET er jo hele grunnen til at jeg ikke ha fått det til før. Så, dette var mitt første hjemmelagede sukkerbrod. Og det gikke sååå fint! Stolt av meg selv! Takk, takk!

    1. Så hyggelig! Baking er jo så gøy, og selv om utseendet ikke alltid blir slik man har tenkt seg så blir det stort sett godt på smak:) Stor klapp på skulderen til deg, vær stolt og bak i vei 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.