Diverse

Fluffy amerikanske pannekaker

Om en liten uke reiser jeg til USA igjen, denne gangen er det New York og Atlanta som står på agendaen. For å komme i riktig stemning deler jeg denne oppskriften på deilige, fluffy amerikanske pannekaker. Jeg har en stor svakhet for disse, servert på ekte vis med smør og lønnesirup. Jeg satser på minst 3 pannekakefrokoster ila mine 12 dager i USA. Pannekakene på amerikansk vis fikk jeg virkelig smaken for da jeg bodde i USA for 10 år siden. Der bodde jeg med en god venninne og  vi unnet oss pannekaker når vi var på reise eller hvis vi spiste frokost på restaurant, noe vi gjorde rett som det var. Etter den tid lager jeg slike pannekaker til frokost et par ganger i året når jeg har lyst på litt ekstra kos. En munnfull av disse og jeg er rett tilbake i California igjen 🙂

 

[gmc_recipe 2587]

 

4 kommentarer

  1. Hei,
   takk for tilbakemeldingen. Jeg har en annen oppskrift som jeg bruker innimellom, jeg kan legge ut den også, den inneholder færre egg. Jeg skal gjøre det neste gang jeg lager de, så jeg får tatt bilder 🙂

   Marit

  1. Hei,
   jeg pleier å kjøpe lønnesirup på Meny. Har sett det på Bunnpris også. Jeg synes alle lønnesiruper er gode så du kan trygt bruke den du får tak i 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.