Kremer & Glasurer

Ha-på-krem

Dette høres spesielt ut men viste seg å være skikkelig godt. En glasur som er barnevennlig og med en anelse ettersmak av karamell. Oppskriften mottok jeg av en dame som jeg lagde en kake for. Denne Ha-på-kremen har vært en tradisjon i hennes familie i årevis. Heldig for meg så valgte hun å dele oppskriften. Jeg brukte kremen i en mørk sjokoladekake i kombinasjon med en melkesjokoladekrem, og tilbakemeldingen fra min mor var at dette var den aller beste sjokoladekaken hun noen gang hadde smakt. Så saftig og så rund og god smak. Denne bør du prøve!hapå3

 

Oppskrift Ha-På-krem

400g Ha-På
200 g usaltet romtemperert smør
litt vaniljepulver/vaniljeessens/vaniljesukker (ca 1 ts vaniljepulver eller 2 ts vaniljesukker)
2 dl melis

Bland alt i en mikser og visp på høy hastighet i 6-7 minutter.

Lik gjerne siden min på facebook, trykk isåfall på facebook-logoen og trykk deretter ‘liker’ facebook

vibakes

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *