Gjærbakst

Sitron- og pistasjeboller

Disse bollene lagde jeg da jeg deltok i Hele Norge Baker, da det sto gjærbakst som sto på menyen. Jeg disket opp med mine favorittboller fylt med en smakfull krem med pistasjenøtter, sitronskall, muscadovosukker og smør. Gjærbakst er noe av det jeg har bakt desidert mest av opp gjennom årene så jeg hadde på forhånd håpet at jeg skulle få være med såpass lenge i konkurransen at jeg fikk med meg denne dagen. Det gjorde jeg heldigvis, og tilbakemeldingene var strålende. Domemrne Øyvind og Pascal trakk frem mine boller som de suverent beste i konkurransen. Jippi! Veldig hyggelig. Disse er perfekte en søndag formiddag med gode venner på besøk. Jeg har servert disse til mine tantebarn og de kan gå gode for at bollene er like stor suksess til både liten og stor.pistasjeboller

[gmc_recipe 1863]

pistasjeboller

 

5 kommentarer

 1. Hei
  Takk for hyggelig tilbakemelding på bollene mine:)
  Gjærbaksten din høres og ser ut som noe som kan bli en stor hit i familien, vi elsker bakverk med pistasjnøtter:)
  Lykke til i Hele Norge Baker.
  Klem
  Liza

  1. Hei Liza,
   tusen takk for det. Vil tro at dine boller kan bli en hit her også, søndag formiddag er gjerne bolledag her i huset, gleder meg til å prøve oppskriften din!

   Marit

 2. […] Er det en vanlig helg uten spesielle hendelser blir det ofte noe god gjærbakst, som for eksempel pistasjeboller med sitron eller en god sjokoladekake, men til de store anledninger disker jeg gjerne opp men en festkake. […]

 3. Har lagd disse bollene 3-4 ganger nå, så føler jeg bør kommentere snart. De er veldig og jeg mener oppskriften er helt perfekt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.