Dåpskaker Dekorkaker

Dåpskake Mathea

Tiden flyr og plutselig kommer jeg over bilder av kaker jeg ikke har delt med  dere. Denne skjønne dåpskaken er en glemt skatt som jeg nå nylig fant igjen bilder av på mobilen min. Denne kaken er jeg så fornøyd med at jeg deler den med dere, selv om det begynner å bli nesten et helt år siden jeg lagde den. Jeg må si at dåpskaker i lyse, duse nyanser med ikke for mye pynt er de peneste kaker jeg vet:)

mathea1

I likhet med de aller fleste dåpskaker jeg lager er også denne en Annas sjokoladekake, trukket med marsipan. Alt av pynt er håndlaget i marsipan, men for å lage kroppen til babyen brukte jeg en silikonform.

mathea3

mathea7

mathea1

Den ekstra kanten med rosa rundt siden av kaken synes jeg var veldig dekorativ og fin. Jeg hadde på forhånd bestemt meg for å lage en slik kant på kaken, men et tips for nybegynnere som sliter med å få kantene på kaken fint kan dette være et tips. Da lager du en lang remse med tynt kjevlet marsipan som du legger rundt siden av kaken din når den er ferdig trukket. Pass da på at kanten er like høy rundt hele kaken:)

Lik gjerne siden min på facebook, trykk isåfall på facebook-logoen og trykk deretter ‘liker’ facebook

vibakes

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *