Høytider Ostekake Påske

Ostekake med sjokoladebunn og appelsin

Noen kaker blir en umiddelbar hit. Det er denne ostekaken et strålende eksempel på:)

Jeg kom opp med denne kaken fordi jeg ønsket å lage en kake med god smak av appelsin som oser av påske. Jeg synes appelsin og sjokolade utfyller hverandre på en super måte, kombinert med at jeg er på ostekakekjøret så måtte resultatet bli en ostekake med appelsinsmak og sjokoladebunn.

[gmc_recipe 3771]

Pynt gjerne med søte sjokoladeegg og myke gåseunger

ostekake11

Er det flere enn meg som får påskesteming av å se på denne?

ostekake12

Dette er den perfekte kake for alle som elsker gelé:

ostekake9

Håper jeg klarte å inspirere deg til å lage denne gode kaken til påsken 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.