Påske

Våren på Bakeprosjektet

Nå er påsken forbi og hver en liten kakesmule er spist opp. Årets påskekake, suksessterten med sjokoladekrem, ble en stor suksess. De største kakemonsene (les: min samboer Christian og mamma) forsynte seg både 2 og 3 ganger av kaken ved hver servering. ‘Dette er jo farlig’ er ord som ble brukt. Den kan altså trygt anbefales. Oppskrift finnes her. 

Noe av det siste jeg lagde før jeg dro på påskeferie er denne sjokoladeskålen med marsipanfrukter. En hjemmelaget sjokoladeskål gir den siste finishen til det hjemmelagde påskegodteriet.

Sjokoladeskål sjokoladereir sjokoladerede

En slik sjokoladeskål lager du enkelt ved å sprøyte temperert, evt non-temp, sjokolade på en bakepapirkledd skål som er snudd på hodet. La sjokoladen bli helt avkjølt og fjern deretter først skålen og deretter bakepapiret. Voila! Fyll skålen med deilig hjemmelaget (eller kjøpt) påskegodt 🙂

Nå som påsken er over har jeg her på Bakeprosjektet begynt å planlegge vårens kaker. Om bare 2 uker skal jeg levere årets første bryllupskake, til en bekjent som skal gifte seg. Jeg gleder meg til å endelig få lage en bryllupskake igjen, det er nesten et helt år siden sist pga min lille datter som har krevd mye av min oppmerksomhet. Bryllupskaker er de aller vakreste kaker og de må være helt perfekte for å yte rettferdighet til brudeparets store dag.

Utover våren og sommeren har jeg flere bryllupskaker og dåpskaker i kalenderen, gled dere. Det er noen skikkelig vakre og ambisiøse prosjekt jeg har gående.

I tillegg til vakre kaker har jeg mange nye bakeprosjekt surrende i hodet. Jeg har fått dilla på kaker med lette bunner og friskt og lett fyll på toppen, som mousse og ostekaker. Det er så mange kombinasjoner jeg har lyst til å prøve ut. Kom gjerne med innspill hvis du har en idé om noe du tror kan bli skikkelig godt!

Lik gjerne siden min på facebook slik at du får oppdateringer når jeg legger ut nye og fristende oppskrifter, trykk isåfall på facebook-logoen og trykk deretter ‘liker’ facebook

vibakes

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *