Appelsinkake
Formkaker Høytider Kaker Påske

Appelsinkake

Nå som appelsinene er på sitt aller beste, og prisene er så og si gratis (2,50 pr kg i Trondheim) så må man finne flest mulige bruksområder for denne deilige og smakfulle påskefrukten. Jeg har laget en veldig saftig og holdbar appelsinkake.  Denne kaken kan du lage opp før du reiser på påskeferie og den holder seg like god hele påsken. Jeg bruker appelsin i både kaken, den fyldige appelsincurden som kaken er fyllt med,  og i dynken. Resultatet er en skikkelig god påskekake som smaker godt og tydelig av appelsin.

[gmc_recipe 2123]

Appelsincurd:

[gmc_recipe 2106]

 

[gmc_recipe 2116]

2 kommentarer

  1. Dette ser godt ut! Skal prøves i dag 🙂 Angående sukkerlaken – du skriver i fremgangsmåten at vi skal ta skall og saft av appelsiner. Men de er ikke listet blant ingrediensene?

    1. Hei Ann Kristin,
      det har du helt rett i. Jeg har nå oppdatert oppskriften, det skal være 2 appelsiner. Takk for at du gjorde meg oppmerksom på dette 🙂

      mvh Marit

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.