Halloween

Klar for Halloween?

Nå er det ikke lenge til Halloween. I år blir ikke feiringen slik den pleier, men kanskje vi kan lage en fin dag for både voksne og barn likevel? Hva med å be inn noen av barnas nærmeste venner på en skummel filmkveld hvor du serverer hjemmelaget halloweengodt? Eller kanskje du kan overraske dine kolleger med noe godt til kaffen? Trykk her for å se alle mine Halloweenbakverk med oppskrifter. 

 

Hva med noen gode og sprø vaniljekjeks? Disse er pyntet med oransje glasur og er veldig populære blant de minste. Oppskrift: Gresskarkjeks

halloweencookies5

 

Disse marengsspøkelsene synes jeg ble så søte. De tar litt tid å lage fordi de skal steke en god stund i ovnen, men de er enkle å lage og veldig gode. Varier gjerne med litt forskjellige ansiktsuttrykk for å få et ekstra morsomt kakefat. Fremgangsmåte Marengsspøkelser.

marengsspøkelse4

Disse blodige skumle avkuttede fingrene er laget av kransekakemasse. De lages på nullkommasvisj hvis du benytter ferdig kransekakemasse. Neglene er en mandel og ‘blodet’ er melis med rød pastafarge. En skål med disse fingrene skaper garantert mye latter og moro i 2-kaffen på jobb 😉 Fremgangsmåte kakefingre.
halloweenfingre2

 

Blir veldig glad hvis du liker eller deler på facebook
Forrige innlegg Neste innlegg

Flere godsaker

Ingen kommentarer

Svar