Oppskrift ostekake med blåbær
Festkaker Kaker Ostekake

Supergod ostekake med blåbær

I helgen var jeg på blåbærtur sammen med min mor og min mormor. Det var en skikkelig fin tur hvor vi fant mengder av bær, det bugnet alle veier vi så. Store søte bær som bare ventet på at vi skulle komme og plukke de. Jeg plukket 3 store spann så nå har vi nok bær til både pannekaker, smoothies og bakverk gjennom hele vinteren. Jeg klarte selvfølgelig ikke å vente mer enn 1 dag før jeg måtte bake noe godt med disse deilige bærene. Valget falt på en kjempegod og luftig ostekake som verken krever steking eller frysing. Superenkel! Denne er både frisk, søt og fyldig på samme tid. Jeg lesset på med friske bær på toppen og spanderte gavmildt av kaken til både kolleger og naboer. Responsen var fantastisk! Jeg tror aldri så mange har spurt meg etter en oppskrift før 😉 her er den, den er en av mine nye absolutte favoritter!

[gmc_recipe 2475]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.