Kaker Langpannekaker

Saftig gulrotkake i langpanne

En skikkelig god langpannekake er uunværlig i mange anledninger. Den bør være rask og enkel å lage samtidig som den skal smake godt.  Denne gulrotkaken inneholder epler som gjør den ekstra saftig. Den har en mild og god kryddersmak samt en ufattelig digg kremostglasur. Jeg bruker som oftest å lage denne når jeg skal på tilstelninger hvor det er mange barn tilstede, derfor har jeg droppet rosiner og nøtter i oppskriften. Det kan du selvfølgelig tilsette hvis du ønsker 🙂 Denne kaken er etter min mening den perfekte gulrotkake, akkurat slik den skal være. Og skulle det mot formodning bli noe igjen så kan den fryses ned til en senere anledning.

[gmc_recipe 3552]

2 kommentarer

  1. Jeg har laget denne kaken flere ganger, den er veldig god. Vil bare gjøre deg oppmerksom på noen små feil. I den første ingredienslista står det ‘1 sitron’, men teksten sier ingenting om hvordan denne skal brukes. I den andre ingredienslista har sukker og eddik (og evt sitron) falt ut. Det er også fint om du kan skrive om temperaturen er med varmluft eller over- og undervarme. Ellers vil jeg si tusen takk for mange fine oppskrifter, jeg bruker flere av dem jevnlig 🙂

    1. Tusen takk for både tilbakemelding og korrigeringer. Oppskriften er oppdatert nå! Gi gjerne tilbakemelding hvis du ser noe som er feil eller mangler i andre oppskrifter også 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.